Hållare

Ideal Of Sweden - iDeal 360° Vent Mount Visa större

Ideal Of Sweden - iDeal 360° Vent Mount

ID360VM-01

249,00 kr inkl. moms

Lägg till i önskelistan

7 i lager

  Ideal Of Sweden - iDeal 360° Vent Mount - Universal

  MAGNETISK BILHÅLLARE FÖR ALLA TELEFONER OCH BILAR

  iDeal 360° Vent Mount är en magnetisk universal mobiltelefonhållare som passar alla mobiltelefoner och bilar. Den är vår nyaste bilhållare och är en vidareutveckling av vår populära iDeal Air Vent Mount men med en roterbar magnet så du kan vrida och rikta telefonen. Magneten är av högsta kvalité, tillverkad med N52 magneter som håller din telefon, oavsett modell i ett stabilt läge. Högkvalitativt silikon gör att den sitter mjukt och stabilt utan risk för märken. Med iDeal Air Vent mount kan du använda dig utav telefonens viktigaste funktioner, GPS, textmeddelanden och viktiga telefonsamtal även i bilen.

  De kraftfulla magneterna gör att du känner magnetens krafter så fort du placerar din smartphone i närhet utav magneten. När du lämnar bilen drar du bort telefonen med en hand, utan någon nedmontering.

  iDeal 360° Vent Mount levereras med 2st 3M tunna metallbrickor som kan placeras direkt på telefonens baksida eller innanför ditt fodral. Fästet fungerar perfekt med något av våra magnetiska skal utan att använda några metallbrickor.

  *Kompatibel med alla telefoner
  *Kompatibel i alla bilar
  *Starka magneter, påverkar inte telefonens prestanda
  *2st medföljande tunna 3M brickor
  *Funkar utan brickor tillsammans med alla våra skal/wallets 

  Märke: Ideal Of Sweden

   

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Ideal Of Sweden - iDeal 360° Vent Mount

Ideal Of Sweden - iDeal 360° Vent Mount