iPhone 7 / 8 / SE (2020) - Tillbehör

iDeal Of Sweden iPhone 8/76s/6/SE Fashion Wallet - Beige Visa större

iDeal Of Sweden iPhone 8/76s/6/SE Fashion Wallet - Beige

IDFW-I7-128

399,00 kr inkl. moms

Lägg till i önskelistan

3 i lager

  iDeal Of Sweden iPhone 8/76s/6/SE (2020)  Fashion Wallet - Beige

  iDeal Fashion Wallet är en perfekt mobilplånbok för dig med sinne för stil och mode. Fodralen är handgjorda och tillverkade i det ikoniska Saffiano-mönstret. Saffiano utmärker sig för dess greppvänlighet, smuts- och fukttålighet och har en subtil glans som lyfter utseendet ytterligare en dimension. Själva materialet är Premium PU, noga utvalt för dess miljövänlighet och hållbarhet.

  Den diskreta öppningen för högtalare låter dig ta samtal med stängt lock och din telefonen har därmed alltid ett optimalt skydd. Lyxigt mjuk mockafodring på plånbokens insida skyddar din telefon, förhindrar repor och ger fodralet en förstklassig känsla. Den magnetiska stängningen på sidan ger fashion Wallet samma tunna profil som vår tidigare succé London Wallet och fodralet passar närmast osynligt i din jeans- eller kavajficka. De två snyggt skurna kortfacken på baksidan har plats för upp till fyra kort – perfekt för t.ex. buss- eller pendelkort som du använder ofta.

  Ett högkvalitativt avtagbart skal medföljer. Du kan enkelt lossa telefonen när du inte behöver hela plånboken. Skalet kan även bytas ut mot våra andra magnetiskt kompatibla skal som en del av The iDeal Concept.

  iDeal Concept med kompatibla fodral och magnetiska fästen för en smidigare vardag 

  • Hål för högtalare, prata med fodralet stängt
  • Slim design
  • 2 rymliga snyggt skurna kortfack, plats upp till 4st kort
  • Avtagbart magnetiskt skal

   

  Märke. iDeal Of Sweden

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

iDeal Of Sweden iPhone 8/76s/6/SE Fashion Wallet - Beige

iDeal Of Sweden iPhone 8/76s/6/SE Fashion Wallet - Beige