Samsung Galaxy A51

Ny Copter Exoglass Samsung Galaxy A51 Curved Heltäckande Visa större

Copter Exoglass Samsung Galaxy A51 Curved Heltäckande

7666EG

289,00 kr inkl. moms

Lägg till i önskelistan

3 i lager

  Copter Exoglass Samsung Galaxy A51 Curved  Heltäckande


  Copter Exoglass skyddar din pekskärm mot vardagens alla små missöden och ser till att din enhet alltid ser ny ut genom att förebygga uppkomsten av repor.
  Copter Exoglass är ett skärmskydd i fyra lager bestående av material som används vid tillverkningen av skyddsglas inom försvarsindustrin.
  Skärmskyddets huvudkomponent är ett tunt skikt av optiskt glas som är kemiskt härdat på molekylär nivå. Denna typ av glas har en teknisk hårdhet jämförbar med stål. Glasets innersida är förstärkt med en PET-film som innehåller ett lager självhäftande silikonmaterial. Den fettavvisande ytbehandlingen på glasets utsida förebygger uppkomsten av fingeravtryck.
  Kompositmaterialet i skyddsglaset har ett stort antal viktiga egenskaper som till exempel bidrar till förbättrade optiska egenskaper, en hög mekanisk hållfasthet, motståndskraft mot skakningar och kraftiga temperatursänkningar, samt fuktbeständighet och kemisk stabilitet. Materialet skyddar också effektivt mot yttre påverkan genom att absorbera effekten av stötar och slag.
  Copter Exoglass driftegenskaper samverkar för att garantera ett tillförlitligt skydd för din pekskärm, även under extrema förhållanden. Det innebär att du kan spara pengar genom att slippa byta ut pekskärm och/eller originalglas.
  Passar: Samsung Galaxy A51

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Copter Exoglass Samsung Galaxy A51 Curved Heltäckande

Copter Exoglass Samsung Galaxy A51 Curved Heltäckande