Leverans

1-3 vardagar

Ångerrätt

14 Dagars ångerrätt

Certifierad E-handel

Tryggt & Säkert

Left Banner

iPhone Tillbehör

Fodral & skal till iPhone 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13 11 Pro, 11 Pro Max. 12 Mini, 12 Pro , 12 Pro Max, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max och iPhone X, XS, XS Max Fodral i alla prisklasser allt från lite billigare varianter till exklusiva märkes fodral i läder.

Kända varumärken som Mercury Goospery och Golden Phoenix.

Underkategorier

 • iPhone 15
  iPhone 15

  Mobiltillbehör till iPhone 15, skal fodral och skärmskydd

 • iPhone 15 Plus
  iPhone 15 Plus

  Mobiltillbehör till iPhone 15 Plus, skal fodral och skärmskydd

 • iPhone 15 Pro
  iPhone 15 Pro

  Mobiltillbehör till iPhone 15 Pro, skal fodral och skärmskydd

 • iPhone 15 Pro Max
  iPhone 15 Pro Max

  Mobiltillbehör till iPhone 15 Pro Max, skal fodral och skärmskydd

 • iPhone 14 Pro Max
  iPhone 14 Pro Max

  iPhone 14 Pro Max mobiltillbehör. Låga priser snabba leveranser

 • iPhone 14 Pro
  iPhone 14 Pro

  iPhone 14 Pro mobiltillbehör. Låga priser snabba leveranser

 • iPhone 14 Plus
  iPhone 14 Plus

  iPhone 14 Plus mobiltillbehör. Låga priser snabba leveranser

 • iPhone 14
  iPhone 14

  iPhone 14 mobiltillbehör. Låga priser snabba leveranser

 • iPhone 13 Pro Max 6.7"
  iPhone 13 Pro Max 6.7"

  iPhone 13 Pro Max 6.7-tum mobiltillbehör. Låga priser snabba leveranser

 • iPhone 13 Pro 6.1"
  iPhone 13 Pro 6.1"

  Mobiltillbehör till iPhone 13 Pro 6.1-tum mobiltillbehör. Här hittar du skärmskydd, fodral och skal. Snabba leveranser och låga priser

 • iPhone 13 6.1"
  iPhone 13 6.1"

  Mobiltillbehör till iPhone 13 6.1". Stort utbud av tillbehör till din iPhone. Vi har skal, fodral och skärmskydd för alla smaker. Låga priser och snabba leveranser.

 • iPhone 13 Mini 5.4"
  iPhone 13 Mini 5.4"

  Mobiltillbehör till iPhone 13 Mini 5.4-tum Stort utbud av skal, fodral och skärmskydd. Låga priser och snabba leveranser.

 • iPhone 12 Mini - Mobiltillbehör
  iPhone 12 Mini -...

  iPhone 12 Mini Mobiltillbehör, Skal, fodral och skärmskydd. 

  Populära plånboksfodral & Skal till bra pris

  Plånboksfodral är en annan storsäljare. Dessa låter dig förvara kontokort och annat viktigt i närheten av din iPhone 12 Mini, samtidigt som de ser vackra och stilrena ut, och skyddar mobilen mot yttre påfrestningar. Dessutom slipper man släpa runt på både plånbok och telefon – plånboksfodralen spar plats i fickan och väskan. Väldigt fiffigt och praktiskt, med andra ord, och förmodligen därför de blivit så populära.

  Förutom läderfodral och plånboksfodral har vi även en mängd andra skalvarianter. Den som verkligen vill sticka ut och sätta sin personliga prägel på sin iPhone 12 Mini, har många snygga och häftiga produkter att välja mellan. Vi har skal i alla möjliga färger och med snygga, söta, tuffa och konstnärliga motiv.

  Hos oss hittar du även kända varumärken som Copter, Zagg, iDeal Of Sweden, Mercury Goospery! Köp Skal eller fodral hos oss, och skydda till iPhone med stil!

 • iPhone 12 - Mobiltillbehör
  iPhone 12 -...

  iPhone 12 (6.1") Mobiltillbehör, Skal, fodral och skärmskydd. 

  Populära plånboksfodral & Skal till bra pris

  Plånboksfodral är en annan storsäljare. Dessa låter dig förvara kontokort och annat viktigt i närheten av din iPhone 12, samtidigt som de ser vackra och stilrena ut, och skyddar mobilen mot yttre påfrestningar. Dessutom slipper man släpa runt på både plånbok och telefon – plånboksfodralen spar plats i fickan och väskan. Väldigt fiffigt och praktiskt, med andra ord, och förmodligen därför de blivit så populära.

  Förutom läderfodral och plånboksfodral har vi även en mängd andra skalvarianter. Den som verkligen vill sticka ut och sätta sin personliga prägel på sin iPhone 12, har många snygga och häftiga produkter att välja mellan. Vi har skal i alla möjliga färger och med snygga, söta, tuffa och konstnärliga motiv.

  Hos oss hittar du även kända varumärken som Copter, Zagg, iDeal Of Sweden, Mercury Goospery! Köp Skal eller fodral hos oss, och skydda till iPhone med stil!

 • iPhone 12 Pro - Mobiltillbehör
  iPhone 12 Pro -...

  iPhone 12 Pro Mobiltillbehör

 • iPhone 12 Pro Max - Mobiltillbehör
  iPhone 12 Pro Max -...

  iPhone 12 Pro Max Mobiltillbehör

 • iPhone 11
  iPhone 11

  Tillbehör till iPhone 11 (iPhone XI) Vi har ett stort utbud av mobiltillbehör för alla smaker. Snabba leveranser och låga priser.

 • iPhone 11 Pro
  iPhone 11 Pro

  Mobiltillbehör till iPhone 11 Pro. Skal fodral i alla prisklasser och till alla smaker. Snabba leveranser och låga priser.

 • iPhone 11 Pro Max
  iPhone 11 Pro Max

  iPhone 11 Pro Max (iPhone XI Pro Max) Mobiltillbehör för alla smaker. Snabb frakt och låga priser.

 • iPhone XR
  iPhone XR

  Tillbehör till iPhone XR, skal fodral och skärmskydd. Låga priser och snabba leveranser.

 • iPhone XS Max
  iPhone XS Max

  Tillbehör till iPhone XS Max hos oss hittar du ett stort urval av tillbehör så som fodral, skal och skärmskydd till låga priser.

 • iPhone X / XS
  iPhone X / XS

  Fodral skyddar din iPhone X / XS med stil

  Apples iPhone-telefoner är de okrönta kungarna på smartphonemarknaden. Som ett resultat av telefonernas popularitet kryllar det av olika andra- och tredjepartsprodukter och -tillbehör på marknaden, bland annat ett stort antal mobilskal och fodral.

  Här på Malmö Teknikkompani hittar du flera iPhone X-skal och -fodral till mycket bra pris. Vi har bland annat ett brett sortiment av eleganta och praktiska läderfodral. Dessa ger en personlig touch, utan att bli för skrikiga eller uppseendeväckande, och passar till de flesta stilar och sammanhang.

  I vårt sortiment hittar du flera läderfodral till iPhone X, i varierande nyanser och utföranden. Många av läderfodralen är också så kallade "flippfodral", vilket innebär att de lätt kan öppnas och stängas, ungefär som en plånbok. När man stänger igen läderfodralet och stoppar ned telefonen i väskan eller fickan skyddar det också glaset från repor och slitage.

  Populära plånboksfodral till bra pris

  Plånboksfodral är en annan storsäljare. Dessa låter dig förvara kontokort och annat viktigt i närheten av din iPhone X, samtidigt som de ser vackra och stilrena ut, och skyddar mobilen mot yttre påfrestningar. Dessutom slipper man släpa runt på både plånbok och telefon – plånboksfodralen spar plats i fickan och väskan. Väldigt fiffigt och praktiskt, med andra ord, och förmodligen därför de blivit så populära.

  Förutom läderfodral och plånboksfodral har vi även en mängd andra skalvarianter. Den som verkligen vill sticka ut och sätta sin personliga prägel på sin iPhone X, har många snygga och häftiga produkter att välja mellan. Vi har skal i alla möjliga färger och med snygga, söta, tuffa och konstnärliga motiv.

  Hos oss hittar du även kända varumärken som Mercury Goospery, Copter och Golden Phoenix! Köp läder- och plånboksfodral hos oss, och skydda till iPhone med stil!

  iPhone X och iPhone XS är lika stora så du kan använda skal och fodral till båda modellerna. 

 • iPhone 8 - Tillbehör
  iPhone 8 - Tillbehör

  Läderfodral skyddar din iPhone 8 med stil

  Apples iPhone-telefoner är de okrönta kungarna på smartphonemarknaden. Som ett resultat av telefonernas popularitet kryllar det av olika andra- och tredjepartsprodukter och -tillbehör på marknaden, bland annat ett stort antal mobilskal och fodral.

  Här på Malmö Teknikkompani hittar du flera iPhone 8-skal och -fodral till mycket bra pris. Vi har bland annat ett brett sortiment av eleganta och praktiska läderfodral. Dessa ger en personlig touch, utan att bli för skrikiga eller uppseendeväckande, och passar till de flesta stilar och sammanhang.

  I vårt sortiment hittar du flera läderfodral till iPhone 8, i varierande nyanser och utföranden. Många av läderfodralen är också så kallade "flippfodral", vilket innebär att de lätt kan öppnas och stängas, ungefär som en plånbok. När man stänger igen läderfodralet och stoppar ned telefonen i väskan eller fickan skyddar det också glaset från repor och slitage.

  Populära plånboksfodral till bra pris

  Plånboksfodral är en annan storsäljare. Dessa låter dig förvara kontokort och annat viktigt i närheten av din iPhone 7, samtidigt som de ser vackra och stilrena ut, och skyddar mobilen mot yttre påfrestningar. Dessutom slipper man släpa runt på både plånbok och telefon – plånboksfodralen spar plats i fickan och väskan. Väldigt fiffigt och praktiskt, med andra ord, och förmodligen därför de blivit så populära.

  Förutom läderfodral och plånboksfodral har vi även en mängd andra skalvarianter. Den som verkligen vill sticka ut och sätta sin personliga prägel på sin iPhone 8, har många snygga och häftiga produkter att välja mellan. Vi har skal i alla möjliga färger och med snygga, söta, tuffa och konstnärliga motiv.

  Hos oss hittar du även kända varumärken som Mercury Goospery, Copter och Golden Phoenix! Köp läder- och plånboksfodral hos oss, och skydda till iPhone med stil!

 • iPhone 7 / 8 / SE (2020) - Tillbehör
  iPhone 7 / 8 / SE...

  Läderfodral skyddar din iPhone 7 / iPhone 8 / iPhone SE (2020) med stil

  Apples iPhone-telefoner är de okrönta kungarna på smartphonemarknaden. Som ett resultat av telefonernas popularitet kryllar det av olika andra- och tredjepartsprodukter och -tillbehör på marknaden, bland annat ett stort antal mobilskal och fodral.

  Här på Malmö Teknikkompani hittar du flera iPhone 7/8-skal och -fodral till mycket bra pris. Vi har bland annat ett brett sortiment av eleganta och praktiska läderfodral. Dessa ger en personlig touch, utan att bli för skrikiga eller uppseendeväckande, och passar till de flesta stilar och sammanhang.

  I vårt sortiment hittar du flera läderfodral till iPhone 7/8, i varierande nyanser och utföranden. Många av läderfodralen är också så kallade "flippfodral", vilket innebär att de lätt kan öppnas och stängas, ungefär som en plånbok. När man stänger igen läderfodralet och stoppar ned telefonen i väskan eller fickan skyddar det också glaset från repor och slitage.

  Populära plånboksfodral till bra pris

  Plånboksfodral är en annan storsäljare. Dessa låter dig förvara kontokort och annat viktigt i närheten av din iPhone 7/8, samtidigt som de ser vackra och stilrena ut, och skyddar mobilen mot yttre påfrestningar. Dessutom slipper man släpa runt på både plånbok och telefon – plånboksfodralen spar plats i fickan och väskan. Väldigt fiffigt och praktiskt, med andra ord, och förmodligen därför de blivit så populära.

  Förutom läderfodral och plånboksfodral har vi även en mängd andra skalvarianter. Den som verkligen vill sticka ut och sätta sin personliga prägel på sin iPhone 7 / iPhone 8, har många snygga och häftiga produkter att välja mellan. Vi har skal i alla möjliga färger och med snygga, söta, tuffa och konstnärliga motiv.

  Hos oss hittar du även kända varumärken som Mercury Goospery, Copter och Golden Phoenix! Köp läder- och plånboksfodral hos oss, och skydda till iPhone med stil!

  Alla skal och fodral som passar iPhone 7 passar även iPhone 8 & iPhone SE (2020) och vice versa.

 • iPhone 7/8 Plus - Tillbehör
  iPhone 7/8 Plus -...

  Läderfodral skyddar din iPhone 7 Plus / iPhone 8 Plus med stil

  Apples iPhone-telefoner är de okrönta kungarna på smartphonemarknaden. Som ett resultat av telefonernas popularitet kryllar det av olika andra- och tredjepartsprodukter och -tillbehör på marknaden, bland annat ett stort antal mobilskal och fodral.

  Här på Malmö Teknikkompani hittar du flera iPhone 7 Plus -skal och -fodral till mycket bra pris. Vi har bland annat ett brett sortiment av eleganta och praktiska läderfodral. Dessa ger en personlig touch, utan att bli för skrikiga eller uppseendeväckande, och passar till de flesta stilar och sammanhang.

  I vårt sortiment hittar du flera läderfodral till iPhone 7 Plus, i varierande nyanser och utföranden. Många av läderfodralen är också så kallade "flippfodral", vilket innebär att de lätt kan öppnas och stängas, ungefär som en plånbok. När man stänger igen läderfodralet och stoppar ned telefonen i väskan eller fickan skyddar det också glaset från repor och slitage.

  Populära plånboksfodral till bra pris

  Plånboksfodral är en annan storsäljare. Dessa låter dig förvara kontokort och annat viktigt i närheten av din iPhone 6, samtidigt som de ser vackra och stilrena ut, och skyddar mobilen mot yttre påfrestningar. Dessutom slipper man släpa runt på både plånbok och telefon – plånboksfodralen spar plats i fickan och väskan. Väldigt fiffigt och praktiskt, med andra ord, och förmodligen därför de blivit så populära.

  Förutom läderfodral och plånboksfodral har vi även en mängd andra skalvarianter. Den som verkligen vill sticka ut och sätta sin personliga prägel på sin iPhone 6, har många snygga och häftiga produkter att välja mellan. Vi har skal i alla möjliga färger och med snygga, söta, tuffa och konstnärliga motiv.

  Hos oss hittar du även kända varumärken som Mercury Goospery, Copter, CaseMe och Golden Phoenix! Köp läder- och plånboksfodral hos oss, och skydda till iPhone med stil!

  Alla skal och fodral som passar iPhone 7 Plus passar även iPhone 8 Plus och vice versa.

 • iPhone 6 / 6s- Fodral
  iPhone 6 / 6s- Fodral

  Läderfodral skyddar din iPhone 6 /6s med stil

  Apples iPhone-telefoner är de okrönta kungarna på smartphonemarknaden. Som ett resultat av telefonernas popularitet kryllar det av olika andra- och tredjepartsprodukter och -tillbehör på marknaden, bland annat ett stort antal mobilskal och fodral.

  Här på Malmö Teknikkompani hittar du flera iPhone 6-skal och -fodral till mycket bra pris. Vi har bland annat ett brett sortiment av eleganta och praktiska läderfodral. Dessa ger en personlig touch, utan att bli för skrikiga eller uppseendeväckande, och passar till de flesta stilar och sammanhang.

  I vårt sortiment hittar du flera läderfodral till iPhone 6, i varierande nyanser och utföranden. Många av läderfodralen är också så kallade "flippfodral", vilket innebär att de lätt kan öppnas och stängas, ungefär som en plånbok. När man stänger igen läderfodralet och stoppar ned telefonen i väskan eller fickan skyddar det också glaset från repor och slitage.

  Populära plånboksfodral till bra pris

  Plånboksfodral är en annan storsäljare. Dessa låter dig förvara kontokort och annat viktigt i närheten av din iPhone 6, samtidigt som de ser vackra och stilrena ut, och skyddar mobilen mot yttre påfrestningar. Dessutom slipper man släpa runt på både plånbok och telefon – plånboksfodralen spar plats i fickan och väskan. Väldigt fiffigt och praktiskt, med andra ord, och förmodligen därför de blivit så populära.

  Förutom läderfodral och plånboksfodral har vi även en mängd andra skalvarianter. Den som verkligen vill sticka ut och sätta sin personliga prägel på sin iPhone 6, har många snygga och häftiga produkter att välja mellan. Vi har skal i alla möjliga färger och med snygga, söta, tuffa och konstnärliga motiv.

  Hos oss hittar du även kända varumärken som Mercury Goospery och Golden Phoenix! Köp läder- och plånboksfodral hos oss, och skydda till iPhone med stil!

 • iPhone 6 - Skärmskydd
  iPhone 6 - Skärmskydd

  Skärmskydd till iPhone 6 mobiltelefoner. Allt ifrån enkla skärmskydd till hög kvalitet skydd från Copter. Vi har även insynsskydd och Mirror / Spegel skärmskydd

 • iPhone 6 Plus - Fodral
  iPhone 6 Plus - Fodral

  Fodral & skal till iphone 6 Plus mobiltelefoner Fodral i alla prisklasser allt från lite billigare varianter till exklusiva märkesfodral i läder.

  Kända varumärken som Mercury Goospery och Golden Phoenix

 • iPhone 6 Plus - Skärmskydd
  iPhone 6 Plus -...

  Skärmskydd till iPhone 6 Plus mobiltelefoner. Allt ifrån enkla skärmskydd till hög kvalitet skydd från Copter. Vi har även insynsskydd och Mirror / Spegel skärmskydd

 • iPhone SE / iPhone 5 / 5S - Fodral
  iPhone SE / iPhone 5 /...

  Skydda och snygga till din iPhone 5 / iPhone SE med ett läderfodral eller skal

  Personliga mobilskal har varit till salu i butiker och på nätet ända sedan mobiltelefonerna blev var mans egendom, i slutet av 1990-talet. I och med att de så kallade smarta telefonerna, med Apples iPhone-telefoner i spetsen, ställdes nya krav på skalen och fodralen.

  Eftersom smartphones har en stor display, och det är ganska mycket glas som riskerar att repas eller gå i kras, såg fodraltillverkare snart potentialen i läderfodral och fodral som påminner om plånböcker. Dessa fodral kan nämligen skydda hela telefonen, både fram och bak. Plånboksskalen är också praktiska då de rymmer fickor för kreditkort, busskort och fotolegitimation. Med andra ord är de perfekta för dig som både vill skydda telefonens display och ha alla viktiga kort samlade på ett och samma ställe. Att läder- och plånboksfodralen är stilfulla och riktigt snygga skadar ju heller inte.

  Skärmskydd och sportarmband till iPhone 5

  Här på Malmö Teknikkompani hittar du flera snygga plånboks- och läderfodral till din iPhone 5. Förutom dessa varianter har vi även skärmskydd som motverkar repor, nednötning och sprickor, och som enkelt kan hållas rena med hjälp av medföljande putsduk.

  I vårt utbud finner du olika sorters skärmskydd till iPhone 5 – från billiga, men pålitliga, standardvarianter till mer exklusiva skydd baserad på teknik utvecklad av den amerikanska militären. Lever du ett aktivt liv? Då rekommenderar vi vårt sportarmband till iPhone 5. Denna fästs helt enkelt på handleden eller runt armen innan gympasset eller joggingrundan.

  På så sätt kan du lyssna till peppande musik som får dig att orka lite till, samtidigt som du kan hålla koll på hur många kalorier du bränner, hur många kilometer du springer eller antal steg som promeneras.

  iPhone SE är samma storlek som iPhone 5. Du kan därför använda samma tillbehör till båda telefonerna.

 • iPhone SE / iPhone 5 / iPhone 5S - Skärmskydd
  iPhone SE / iPhone 5 /...

  Skärmskydd till iPhone 5 / 5s mobiltelefoner. Allt ifrån enkla skärmskydd till hög kvalitet skydd från Copter. Vi har även insynsskydd och Mirror / Spegel skärmskydd

  iPhone SE är samma storlek som iPhone 5. Du kan därför använda samma tillbehör till båda telefonerna.

 • iPhone 5C - Fodral / Skärmskydd
  iPhone 5C - Fodral /...

  Fodral & skal till iphone 5c mobiltelefoner Fodral i alla prisklasser allt från lite billigare varianter till exklusiva märkesfodral i läder.

   

  Kända varumärken som Mercury Goospery och Golden Phoenix.

 • iPhone 4 / 4S - Fodral
  iPhone 4 / 4S - Fodral

  Fodral & skal till iPhone 4 / 4s. Fodral i alla prisklasser allt från lite billigare varianter till exklusiva märkesfodral i läder.

  Kända varumärken som Mercury Goospery och Golden Phoenix.

 • iPhone 4 / 4S - Skärmskydd
  iPhone 4 / 4S -...

  Skärmskydd till iPhone 4 / 4s mobiltelefoner. Allt ifrån enkla skärmskydd till hög kvalitet skydd från Copter. Vi har även insynsskydd och Mirror / Spegel skärmskydd

 • Kablar för iPhone 4 / 4S
  Kablar för iPhone 4 / 4S

  Iphone 4 / 4s Kablar. kablar i olika prisklasser, vi har allt från original kablar och resverdelar till billigare ersättnings kablar

 • Kablar för iPhone 5 / 6
  Kablar för iPhone 5 / 6

  Iphone 5 & 6 Kablar. kablar i olika prisklasser, vi har allt från original kablar och resverdelar till billigare ersättnings kablar

 • QI / Trådlös laddning
  QI / Trådlös laddning
 • Dockningsstationer
  Dockningsstationer
 • Reservdelar LCD & batterier mm
  Reservdelar LCD &...

  Reservdelar, batterier LCD skärmar mm  till iPhone 6, 5 & iPhone 4. Vi har billiga högkvalitet reservdelar allt från original delar till lite billigare ersättnings reservdelar. Alla våra LCD skärmar och batterier till iPhone är av högsta kvalitet. Börjar din mobil att ladda ur snabbt eller kanske inte startar alls kan den vara tid för ett batteribyte. 

 • iPhone LCD skärmar / Digitizer
  iPhone LCD skärmar /...

  Ersättnings LCD skärmar till iPhone, Vi säljer allt från original skärmar till ersättningsskärmar av högsta kvalitet. Vi har skärmar till iPhone 4, iPhone 5 och iPhone 6

 • iPhone: Övrigt
  iPhone: Övrigt

Aktiva filter