Leverans

1-3 vardagar

Ångerrätt

14 Dagars ångerrätt

Certifierad E-handel

Tryggt & Säkert

Left Banner

iPhone 6 / 6s- Fodral

Läderfodral skyddar din iPhone 6 /6s med stil

Apples iPhone-telefoner är de okrönta kungarna på smartphonemarknaden. Som ett resultat av telefonernas popularitet kryllar det av olika andra- och tredjepartsprodukter och -tillbehör på marknaden, bland annat ett stort antal mobilskal och fodral.

Här på Malmö Teknikkompani hittar du flera iPhone 6-skal och -fodral till mycket bra pris. Vi har bland annat ett brett sortiment av eleganta och praktiska läderfodral. Dessa ger en personlig touch, utan att bli för skrikiga eller uppseendeväckande, och passar till de flesta stilar och sammanhang.

I vårt sortiment hittar du flera läderfodral till iPhone 6, i varierande nyanser och utföranden. Många av läderfodralen är också så kallade "flippfodral", vilket innebär att de lätt kan öppnas och stängas, ungefär som en plånbok. När man stänger igen läderfodralet och stoppar ned telefonen i väskan eller fickan skyddar det också glaset från repor och slitage.

Populära plånboksfodral till bra pris

Plånboksfodral är en annan storsäljare. Dessa låter dig förvara kontokort och annat viktigt i närheten av din iPhone 6, samtidigt som de ser vackra och stilrena ut, och skyddar mobilen mot yttre påfrestningar. Dessutom slipper man släpa runt på både plånbok och telefon – plånboksfodralen spar plats i fickan och väskan. Väldigt fiffigt och praktiskt, med andra ord, och förmodligen därför de blivit så populära.

Förutom läderfodral och plånboksfodral har vi även en mängd andra skalvarianter. Den som verkligen vill sticka ut och sätta sin personliga prägel på sin iPhone 6, har många snygga och häftiga produkter att välja mellan. Vi har skal i alla möjliga färger och med snygga, söta, tuffa och konstnärliga motiv.

Hos oss hittar du även kända varumärken som Mercury Goospery och Golden Phoenix! Köp läder- och plånboksfodral hos oss, och skydda till iPhone med stil!

Aktiva filter