Leverans

1-3 vardagar

Ångerrätt

14 Dagars ångerrätt

Certifierad E-handel

Tryggt & Säkert

Left Banner

iPhone SE / iPhone 5 / 5S - Fodral

Skydda och snygga till din iPhone 5 / iPhone SE med ett läderfodral eller skal

Personliga mobilskal har varit till salu i butiker och på nätet ända sedan mobiltelefonerna blev var mans egendom, i slutet av 1990-talet. I och med att de så kallade smarta telefonerna, med Apples iPhone-telefoner i spetsen, ställdes nya krav på skalen och fodralen.

Eftersom smartphones har en stor display, och det är ganska mycket glas som riskerar att repas eller gå i kras, såg fodraltillverkare snart potentialen i läderfodral och fodral som påminner om plånböcker. Dessa fodral kan nämligen skydda hela telefonen, både fram och bak. Plånboksskalen är också praktiska då de rymmer fickor för kreditkort, busskort och fotolegitimation. Med andra ord är de perfekta för dig som både vill skydda telefonens display och ha alla viktiga kort samlade på ett och samma ställe. Att läder- och plånboksfodralen är stilfulla och riktigt snygga skadar ju heller inte.

Skärmskydd och sportarmband till iPhone 5

Här på Malmö Teknikkompani hittar du flera snygga plånboks- och läderfodral till din iPhone 5. Förutom dessa varianter har vi även skärmskydd som motverkar repor, nednötning och sprickor, och som enkelt kan hållas rena med hjälp av medföljande putsduk.

I vårt utbud finner du olika sorters skärmskydd till iPhone 5 – från billiga, men pålitliga, standardvarianter till mer exklusiva skydd baserad på teknik utvecklad av den amerikanska militären. Lever du ett aktivt liv? Då rekommenderar vi vårt sportarmband till iPhone 5. Denna fästs helt enkelt på handleden eller runt armen innan gympasset eller joggingrundan.

På så sätt kan du lyssna till peppande musik som får dig att orka lite till, samtidigt som du kan hålla koll på hur många kalorier du bränner, hur många kilometer du springer eller antal steg som promeneras.

iPhone SE är samma storlek som iPhone 5. Du kan därför använda samma tillbehör till båda telefonerna.

Aktiva filter