Fodral till övriga Huawei modeller

Fodral till övriga Huawei modeller

Skal och fodral till telefoner från Huawei

Huawei är en – än så länge – relativt okänd aktör på den svenska mobilmarknaden, men i hemlandet Kina är företaget en verklig jätte. Även ur ett globalt perspektiv är Huawei en riktig storspelare – om man ser till före...

Skal och fodral till telefoner från Huawei

Huawei är en – än så länge – relativt okänd aktör på den svenska mobilmarknaden, men i hemlandet Kina är företaget en verklig jätte. Även ur ett globalt perspektiv är Huawei en riktig storspelare – om man ser till företagets samtliga verksamhetsgrenar är Huawei faktiskt den största tillverkaren av telekomutrustning i världen. En av företagets kärnverksamheter är sedan 2012 tillverkning av mobiltelefoner, och man har som uttalad ambition att bli en av världens tre största mobiltillverkare.

Huawei har redan lanserat flera bra smartphones, och till dessa har vi på Malmö Teknikkompani flera bra fodral och skal. Med dessa tillbehör kan du skydda din Huaweitelefon från sprickor, repor och annat slitage, samtidigt som du gör en redan stilren produkt ännu snyggare.

Billiga tillbehör till din Huawei

Hos oss hittar du bland annat läderfodral och hardcase-skal i greppbart gummimaterial, till bra pris. Bevara bankkortet och legitimationen tillsammans med mobilen i praktiska plånboksfodral, som också går att vinkla upp som ett litet "staffli" till din Huaweitelefon.

Imponera på dina vänner med våra snygga läderöverdrag i olika färger. I vårt sortiment finner du skal och fodral till flera olika telefonmodeller, bland annat Ascend Y330, Mate 8, Huawei Honor 4X, och Ascend P7. Våra produkter varierar också i pris, vilket innebär att vi har något för alla, oavsett budget. Då vi köper in större partier direkt från tillverkare kan vi dock alltid hålla låg högstanivå på prislapparna.

Vi vill också att du som shoppar fodral till Huaweitelefoner skall kunna känna dig trygg när du handlar. Därför är vi på Malmö Teknikkompani mycket måna om att ge snabb och bra service om något problem mot förmodan skulle uppstå under köpprocessen. Har du frågor eller funderingar är det bara att höra av sig!

Mer

Fodral till övriga Huawei modeller  Det finns 19 produkter.

Visar 1 - 19 av 19 artiklar