Leverans

1-3 vardagar

Ångerrätt

14 Dagars ångerrätt

Certifierad E-handel

Tryggt & Säkert

Left Banner

Samsung Galaxy S6

Fodral & skal till Samsung Galaxy S6. Fodral i alla prisklasser allt från lite billigare varianter till exklusiva märkesfodral i läder.

Kända varumärken som Mercury Goospery och Golden Phoenix.

Underkategorier

 • Fodral
  Fodral

  Köp fodral till din Samsung Galaxy S6

  Mobiltelefonen är idag mer än bara en telefon, och våra smartphones används som alltifrån fickdatorer och musikspelare till bankdosor och ordbehandlare. Mobilen är för många en väldigt personlig ägodel som spelar en både stor och betydelsefull roll i deras liv. Därför tycker många att det är roligt att sätta sin personliga prägel även på själva telefonen i sig. Detta görs enkelt genom ett byte av skal eller fodral. Här på Malmö Teknikkompani har vi flera häftiga modeller som gör att din Samsung Galaxy S6 sticker ut bland kollegornas eller polarnas mobiler. Vi har en rad häftiga och stilrena varianter att välja mellan – från billigare modeller till mer exklusiva fodral.

  Förstärk din personlighet med rätt skal

  Välj till exempel mellan klassiskt stilrena läderfodral, som i vissa fall också kan användas som plånbok/förvaringsplats åt till exempel bankkortet eller legitimationen. Dessa kommer i olika färgnyanser och utföranden, och i vårt sortiment finns läderfodral som passar de flesta budgetar. Vi säljer också skal till Samsung Galaxy S6 med betydligt mer iögonfallande motiv och mönster. Välj mellan snygga illustrationer, tuffa bilder eller skal prydda av söta djur eller vackert målade blommor. Låt din smak och personlighet avgöra vilket skal som passar bäst! Nu kanske det låter som att vi antingen bara har läderfodral eller skal som verkligen sticker ut, och så är inte fallet. Vi har även flera prisvärda modeller för dig som vill göra mobilen lite mer personlig, men ändå hålla det hela relativt neutralt. Till exempel kan du hos oss köpa hardcaseskal med minimalistiska mönster, som inte syns så tydligt på håll men som imponerar på nära avstånd. Handla Samsung Galaxy-skal redan idag!

 • Skärmskydd
  Skärmskydd

  Skärmskydd till Samsung Galaxy s6

  Tiden då mobiltelefonerna hade stora knappsatser av plast är sedan länge förbi. Idag är det, sedan några år tillbaka, touch screen som gäller – en utveckling som gjort mobila enheter smidigare att använda och mycket mer mångsidiga än sina föregångare. Ett problem som nästan alla smartphoneägare för eller senare drabbas av är repor och slitage på skärmarna. Det hjälper så klart att vara försiktig och varsam, men det är svårt att helt gardera sig mot skador. Därför har vi ett brett sortiment av skärmskydd och skyddande film. Dessa minimerar till exempel risken för repor och sprickor på din Samsung Galaxy s6. Skydden är inte särskilt dyra, men väldigt effektiva, och med ett sådant i din ägo behöver du inte oroa dig för några missöden.

  Skärmskydd i alla prisklasser

  Risken för skador på skärmen hänger över alla som äger en Samsung Galaxy s6, oavsett tjocklek på storleken. Därför har vi varit noga med att bygga ett sortiment av skärmskydd som rymmer produkter i alla prisklasser. Den billigaste varianten kostar inte mer än en femtiolapp, men är man villig att betala mer, och/eller har särskilda behov eller önskemål på skärmskyddet, har vi lite mer exklusiva varianter. Högstanivån är dock låg, så onödigt dyrt blir det aldrig – men har du en lite större skärmskyddsbudget erbjuder vi till exempel skydd som utvecklats av USA:s armé, som verkligen gör susen. Vi har även varianter med insynsskydd, vilket passar perfekt för den som kanske tycker att det känns olustigt att skicka personliga sms på kollektivtrafiken, på kaféet, eller någon annanstans där folk kan tjuvkika över ens axel. Vidare har vi även skärmskydd med spegelfunktion, som alltså inte bara skyddar displayen din Samsung Galaxy s6 mot slitage, utan även skapar spegelreflektioner i nedsläckt läge. Perfekt om man ska sminka sig, till exempel. Köp skärmskydd hos oss och säg hej då till reporna!

 • QI
  QI

  QI Trådlösladdning

 • Dockningsstationer
  Dockningsstationer
 • Övrigt
  Övrigt

Aktiva filter