Leverans

1-3 vardagar

Ångerrätt

14 Dagars ångerrätt

Certifierad E-handel

Tryggt & Säkert

Left Banner

Samsung Galaxy S6 Edge

Fodral & skal till Samsung Galaxy S6 Edge. Fodral i alla prisklasser allt från lite billigare varianter till exklusiva märkesfodral i läder.

Kända varumärken som Mercury Goospery och Golden Phoenix.

Underkategorier

 • Fodral
  Fodral

  Fodral till Samsung Galaxy S6 Edge

  Samsung Galaxy S6 Edge har på kort tid seglat upp som en otroligt populär smartphonemodell som verkligen gjort livet surt för Samsungs konkurrenter. S6:an känns igen på sin eleganta design och sin innovativa utformning, och prestandamässigt är detta verkligen en telefon i toppklass. Du som köpt en Samsung Galaxy S6 Edge kan skatta dig lycklig! Hos oss hittar du flera olika skal och fodral till Samsung Galaxy S6 Edge. Vårt utbud är väldigt brett, och här finns något för alla. En stor del av våra Samsungfodral tar tillvara på – och förstärker – s6:ans grundläggande elegans och moderna stil. Detta innebär att den som köper till exempel något av våra stilrena läderfodral eller vackert formgivna Goosberry-skal både kan ha och äta kakan samtidigt – skalen ger bättre grepp och en personlig touch, utan att telefonens berömda stil och finess går förlorad.

  Vi har snygga skal som passar just dig

  För den som inte är på jakt efter lite mer personliga skal till sin Samsung Galaxy S6 Edge har vi också många prisvärda alternativ. Välj mellan ungdomliga, häftiga motiv som passar alla åldrar och smaker, men även flera färgglada fodral som känns originella utan att det hela blir för skrikigt. Som om inte detta vore nog säljer vi också mer stiliserade varianter, och vi utökar hela tiden vårt utbud av så kallade plånboksfodral med fickor som ger plats för till exempel kredit-, ID- och resekort. Plånboksfodralen kommer också i många olika utföranden. Vi på Malmö Teknikkompani har skalet för dig. Handla redan idag!

 • Skärmskydd
  Skärmskydd

  Praktiska skärmskydd till din Samsung Galaxy S6 Edge

  Alla som har en Samsung Galaxy S6 Edge – eller någon annan smartphone modell – har med största sannolikhet fått erfara hur jobbigt det är med sprickor och repor på glaset. Ibland känns det inte som att det spelar någon roll hur god hand man tar om mobilen – förr eller senare repas ändå skärmglaset. Men så måste det inte vara! Vi på Malmö Teknikkompani har lösningen på problemet med skador och slit på skärmen. Hos oss kan du nämligen köpa prisvärda skärmskydd till din Samsung Galaxy, som på ett effektivt sätt håller displayen hel och ren utan att användarupplevelsen blir lidande. Vi har flera varianter av skärmskydd till Samsung Galaxy S6 Edge, i flera olika prisklasser – en smart långtidsinvestering, som helt eliminerar behovet av dyra skärmbyten på grund av sprickor.

  Gör din Samsung Galaxy S6 Edge en tjänst

  Produkterna i vårt sortiment gör det enkelt att vara snäll mot Samsung Galaxy-telefonen. Vi har flera olika slags skärmskydd, från lite mer exklusiva varianter utvecklade av den amerikanska armén, till – om vi får säga det själva – kanonpaket till kanonpriser. I de allra flesta fall ingår dessutom putsduk, vilket betyder att det inte bara är repor och faktiska skador som hålls kort – du kan även enkelt komma till bukt med eventuella fettfläckar eller fingeravtrycksmärken. I flera fall medföljer instruktionsböcker som förklarar hur du blir kvitt luftbubblor under plastfilmen. Med andra ord skyddar våra skärmskydd din Samsung Galaxy S6 Edge mot alla tänkbara påfrestningar och problem. Helt klart prisvärt! Vi på Malmö Teknikkompani erbjuder billig frakt och snabb kundservice, och sätter alltid kunden i fokus. Handla skärmskydd till din Samsung Galaxy S6 Edge hos oss, redan idag!

 • Övrigt
  Övrigt

Aktiva filter